Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

UDSKYDES - Orgelkoncert nr. 3 - Kom og hør alle piber i vores orgel! Bine Bryndorf i Slagslunde kirke

Dato
Tirsdag d. 11. januar 2022, kl. 19:00
Sted
Slagslunde Kirke, Slagslunde Bygade 1, 3660 Stenløse

Den tredje orgelkoncert som fejrer renoveringen og udvidelsen af orglet i Slagslunde Kirke. 

Domorganist i Roskilde Domkirke og professor i orgel på Royal Academy of Music i London, Bine Bryndorf, afslutter rækken af orgelkoncerter. 

Denne aften kan du med garanti høre alle orglets piber når der bliver spillet - på alle tangenter - et blandet program der virkelig får vist, hvad vores smukke orgel kan efter renoveringen og udvidelsen. 

Bine Bryndorf fuldførte sine studier i Wien og har arbejdet som organist og orgellærer siden 1994, først i Wien siden i Danmark. I 24 år var hun professor ved musikkonservatoriet i København og en lang årrække også faggruppeleder. Hun har været organist ved Vartov Kirke, Trinitatis Kirke og Frederiksborg Slotskirke.

Hun har en aktiv karriere som koncertorganist og har spillet koncerter i Europa, USA, Canada og Japan. Hun har været dommer ved talrige internationale orgelkonkurrencer og er efterspurgt som lærer ved masterclasses og kurser i ind- og udland.

I 2019 blev hun udnævnt til Æresmedlem af Royal Academy of Music i London og samme år modtog hun Frobeniusfondens Store Pris.

Hun har indspillet orgelværker af Buxtehude, Sheidemann, Bruhns, Bach og Carl Nielsen og Niels la Cour.