AFLYST Matiné med Poul Høxbro i Slagslunde Kirke

Dato Søndag d. 12. april 2020, Kl. 10:00 til kl. 10:30
Slagslunde Kirke, Slagslunde Bygade 1, 3660 Stenløse, Danmark

Smid parykken, luk bogen, forlad slottet og kom med! Sådan kunne opfordringen lyde, når Poul Høxbro inviterer til en spændende musikalsk udflugt til nogle af barokkens mere ydmyge men dog farverige afkroge. Og selvom I hverken vil møde Voltaire eller Vivaldi på turen, men bevæge jer i de store mestres skygge, så garanteres der for saft og kraft, inderlighed og mangfoldighed i den musik, I vil støde på undervejs. Koncerten byder på smukke, særegne og iørefaldende musikstykker fra en lang række af både trykte og håndskrevne nodebøger fra 16- og 1700-tallet.

Poul Høxbro er en ægte musikalsk og kunstnerisk pionér. Han er kunstnerisk leder for en række projekter med barokorkestret Concerto Copenhagen, i perioder gæstelærer ved Schola Cantorum Basiliensis i Schweiz og blev udvalgt som én af ni fløjtenister fra hele verden til at lave projektet "Magic Flutes" ved Tysklands største folk- og world music festival i Rudolstadt. Han er blevet kaldt "det lille instruments store mand", og sandt er det, at han - som ingen anden i verden - har formået at løfte middelalderens instrumentkombination af fløjte og tromme, ud af raritetskabinettet og ført den til vidt forskellige koncertscener verden over.

Ophavsret: