Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Skriv din livsfortælling (i tide) - foredrag med Unna Hvid i Rytterskolen

Skriv din livsfortælling (i tide) - foredrag med Unna Hvid i Rytterskolen
03
MAR
Dato
Tirsdag d. 3. marts 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00

Foredrag: Skriv din livsfortælling (i tide)

Alle har en spændende livshistorie, som fortjener at blive fortalt. Det behøver man ikke være rig eller berømt for. Men den mundtligt overleverede historie overlever kun så længe, der er nogen til at fortælle den videre. Når den først er skrevet ned, så kan den leve for altid, og kommende generationer i familie og slægt kan have glæde af den og lære af den. Foredragsholderens råd til dig er derfor: Skynd dig at komme i gang med at skrive din livsfortælling ned!

I foredraget får du en forklaring på, hvorfor det er vigtigt at skrive sin livsfortælling ned, og hvordan det kan være til glæde for både dig og din familie. Du får råd og ideer til at komme i gang med at skrive. Du vil derudover få forslag til, hvordan du kan få hjælp til at skrive din historie af for eksempel et familiemedlem, så det bliver et fælles projekt, hvis du har lyst til det.

Foredraget holdes med udgangspunkt i Unna Hvids bøger: ' Skriv din livsfortælling – hvorfor og hvordan ', ’Skriv dit arbejdsliv – sådan gør du’ og ’Tingene fortæller…’, som hun har skrevet for at hjælpe andre med at skrive deres livsfortælling. Til foredraget har du mulighed for at købe bogen til rabatpris.

Om foredragsholderen:

Unna Hvid, født 1967, er cand.mag. i historie og dansk, forfatter og foredragsholder. Hun er født i Vestjylland, men bor i dag i København. Hun har i en årrække arbejdet med at hjælpe almindelige mennesker med at få skrevet deres livsfortælling.

www.unnahvid.dk

Hvad andre mener om foredraget:

Rigsarkivet havde inviteret Unna Hvid til at holde foredrag og workshop med udgangspunkt i bogen 'Skriv din livsfortælling - hvorfor og hvordan' i foråret 2019. Tilhørerne næsten løb inspirerede og motiverede hjem fra arrangementet. Nu skulle der skrives.

Unna Hvid har fat i tilhørerne fra første sætning. Hun gør emnet forståeligt og nærværende med egne og andres fortællinger, mens hun, med øvelser, der synes enkle, får sat tankerne godt i gang hos tilhørerne. Unna Hvid får de varmeste anbefalinger med på vejen herfra.

Tina Søndergaard Woller, Læsesalskoordinator, Rigsarkivet, København